Sobre nosaltres

Sobre nosaltres

Dominios.es és l’ entitat responsable de la gestió del registre de noms de domini d’internet sota el codi de país “.es”. Dominios.es està integrada en l’entitat pública empresarial Red.es.

En aquesta pàgina et pots informar sobre:

Les funcions relacionades amb la gestió del registre inclouen la tramitació de sol·licituds de nous dominis i la seva assignació.

Si vols contactar amb nosaltres, escriu-nos des de la pàgina de contacte.

 

¿Què fem?

Red.es té encomanada l’autoritat de registre dels noms de domini d’internet sota l’indicatiu de primer nivell corresponent al país d’Espanya (.es).

Les actuacions es fan d’acord amb les directrius establertes pel Ministeri d’Afers Econòmics i Transformació Digital de conformitat amb l’ICANN (Internet Corporation for Assigned Names & Numbers) i les guies derivades del mercat internacional.

A Red.es apostem perquè el domini “.es” sigui un domini de qualitat, segur, fàcil d’adquirir i renovar, econòmicament competitiu i que ofereixi serveis de valor diferencials com la resolució extrajudicial de conflictes.

Volem que el domini “.es” sigui referent a escala internacional de la llengua espanyola i utilitzat per a les pàgines d’internet amb contingut en espanyol, en un món amb més de 400 milions d’hispanoparlants.

pdf

Carta de serveis de Dominios.es

Archivo PDF

933 KB

També et pot interessar

  • Com registrar un dominio

    Troba tota la informació necessària per registrar el teu domini.  

  • Normativa

    Consulta tota la normativa aplicable, les tarifes d’assignació i renovació, els procediments operatius, etc. 

  • Estadístiques

    Descobreix l’evolució de les dades de registre de Dominios.es i les nostres estadístiques.