Per què un .es

Per què un .es

Ser “.es” significa pertànyer a una comunitat valuosa i amb personalitat, que creix dia a dia i de la qual ja formen part gairebé dos milions de dominis. L’“.es” representa la millor garantia perquè et trobin, acostar-te als teus clients i protegir la teva marca.

El teu domini “.es” serà trobat i posicionat de manera preferent als cercadors, ja que l’“.es”, per si mateix, és un segmentador geogràfic que prioritzen els cercadors.

Actualment i cada vegada més empreses i particulars espanyols o amb vincles amb Espanya i l'idioma castellà o la cultura hispana registren dominis “.es”.

Triant un domini “.es” fem costat al progrés econòmic del nostre país, perquè els diners es reinverteixen en nosaltres mateixos.

En aquesta pàgina et pots informar sobre:

Avantatges d’un domini “.es”

 

  Identitat / Idioma

Els serveis d’internet prestats sota els dominis “.es” s’associen a la cultura de parla hispana, el qual és un element essencial de la identitat dels serveis esmentats.

 

  Proximitat

Els serveis d’internet identificats pels dominis “.es” són prestats per persones o organitzacions vinculades amb Espanya, la qual cosa garanteix la proximitat als usuaris espanyols.

Alhora, Red.es és un organisme públic espanyol adscrit al Ministeri d’Afers Econòmics i Transformació Digital proper a les necessitats dels usuaris d’internet que utilitzen els dominis “.es”.

Per a això, Red.es disposa d’un servei d’atenció als usuaris que atén qualsevol sol·licitud d’informació mitjançant el 902 010 755, o formulari de contacte.

 

  Més possibilitats als cercadors d’internet

Per al posicionament en cercadors com Google, Yahoo o msn, té força importància que el domini es correspongui amb un domini territorial, com és el cas del “.es”.

Amb un domini “.es” aconseguiràs una posició destacada als cercadors de referència.

 

  Fiabilitat i qualitat de servei

El registre de dominis “.es” gestionat per l’entitat pública empresarial Red.es ofereix el servei de registre de dominis “.es” d’acord amb els estàndards de fiabilitat i qualitat habituals en el mercat.

A més, sense cost addicional, Red.es ofereix un servidor DNS secundari opcional, la qual cosa et garanteix la presència a internet.

 

  Flexibilitat i agilitat

La flexibilització dels criteris de registre de dominis “.es” establerts al Pla nacional de noms de domini sota “.es” permet reduir el temps de registre dels dominis “.es” a minuts, ja que és pràcticament immediat.

 

  Preu

Les tarifes actuals són molt competitives i estan fins i tot per sota de les ofertes per a altres dominis genèrics.

A través dels agents registradors acreditats, podràs trobar solucions ajustades a les teves necessitats a preus reduïts.