Beneficis del ".es"

Beneficis del ".es"

28/09/2011
Beneficis del ".es"

Identitat / Idioma

   Els serveis d’Internet prestats sota els dominis ".es" sassocien a la cultura de parla hispana, sent aquest element part essencial de la identitat dels serveis esmentats.

Proximitat

Els serveis dInternet identificats pels dominis ".es" són prestats per persones o organitzacions vinculades amb Espanya, la qual cosa garanteix la proximitat als usuaris espanyols. Alhora, red.es és un organisme públic espanyol adscrit al Ministeri dMinisteri d’Indústria, Energia i Turisme, proper a les necessitats dels usuaris dInternet que utilitzen els dominis ".es", red.es, disposa per a això dun servei datenció als usuaris que atén qualsevol sol·licitud dinformació a través del 902 010 755, o a través de ladreça electrònica, info@dominios.es.

Més possibilitats als cercadors d¿Internet

Per al posicionament en cercadors com "google", "yahoo" o "msn", té força importància que el domini es correspongui amb un domini territorial, com és el cas del ".es". Amb un domini ".es" aconseguireu una posició destacada als cercadors de referència.

Fiabilitat i qualitat de servei

El registre de dominis ".es" gestionat per lentitat pública empresarial red.es, ofereix el servei de registre de dominis ".es" dacord amb els estàndards de fiabilitat i qualitat habituals en el mercat. A més, sense cost addicional, red.es ofereix un servidor DNS secundari opcional, la qual cosa garanteix la vostra presència a Internet.

Flexibilitat i agilitat

La flexibilització dels criteris de registre de dominis ".es" establerts en el Pla nacional de noms de domini sota ".es" permet reduir el temps de registre dels dominis ".es" a minuts, ja que és pràcticament immediat.

Preu

Les tarifes actuals són molt competitives i estan fins i tot per sota de les ofertes per a altres dominis genèrics. A través dels Agents Registradors acreditats podreu trobar solucions ajustades a les vostres necessitats a preus reduïts.